Animació sociocultural


Curs ofert per:


Propera edició: 08/10/2022

25h

Aula Virtual, Terrassa

14 places disponibles

Sectorial (PS)

Animació sociocultural

Curs per aprendre a dissenyar i programar adequadament les diferents activitats que portaran els grups. Avaluar les activitats i comportaments de les persones amb objectivitat per a retroalimentar la programació. Conèixer el desenvolupament comunitari, cultura i els valors socials. Aprendre diferents modalitats d’animació en la nova societat de l’oci. Gestionar grups des del punt de vista de la psicologia.

Objectius:


Objectius: - Determinar les necessitats del grup, estudiant i analitzant les característiques tant de la zona d’actuació com del col·lectiu, per a adaptar-se a les necessitats. - Dissenyar i programar adequadament les diferents activitats que portaran els grups. - Avaluar les activitats i comportaments de les persones amb objectivitat per a retroalimentar la programació.

Temari:


1. El desenvolupament comunitari 1.1. Marc de referència 1.2. Cultura i valors socials 2. Animació d'oci i temps lleure 2.1. Concepte i evolució del temps lliure 2.2. Modalitats d’animació 2.3. Models d’animació en la nova societat de l’oci 3. L'animació en les diferents fases de desenvolupament 3.1 .Elements d’identitat de la vida del grup 3.2. Funcionament i gestió d’un grup 3.3. El grup des del punt de vista de la psicologia

Horari:

Animació sociocultural

08/10/2022 - 05/11/2022

14 places disponibles


ds.09:00 - 12:00

Certificats del centre:


Reserva ja la teva plaça!

Completa el següent formulari per realitzar la teva preinscripció al curs.Descarrega't l'aplicació

Per Android o iOS


Comparteix aquest curs


Altres cursos de FIAC Formació:

Reserva ja la teva plaça!

Completa el següent formulari per realitzar la teva preinscripció al curs.


®Copyright 2022 - Organització Empresarial Catalana de la Formació