Màrqueting


Curs ofert per:


Propera edició: 05/12/2022

25h

Cr/De La Jota 73, Barcelona

15 places disponibles

Transversal (PT)

Màrqueting

Objectius generals: - Capacitar a l'alumnat per dissenyar i implementar un pla de màrqueting directe. - Dotar a l’alumnat dels coneixements estratègics de màrqueting directe més efectius i rendibles per implantar-los en la seva empresa. Objetius específics: - Dissenyar i gestionar bases de dades per a la fidelització de clients en l'activitat comercial. - Adquirir els coneixements necessaris per a comprendre i aplicar els determinants del màrqueting. - Adquirir una visió àmplia de les diverses funcions que es desenvolupen en l'empresa i del lloc que el màrqueting ocupa en aquestes funcions. - Conèixer les tècniques d'implantació dels mètodes operatius i els mitjans de control. - Conèixer els instruments del màrqueting i la seva influència en la venda . - Conèixer els principis , fonaments i conceptes del màrqueting.

Objectius:


Objectius generals: - Capacitar a l'alumnat per dissenyar i implementar un pla de màrqueting directe. - Dotar a l’alumnat dels coneixements estratègics de màrqueting directe més efectius i rendibles per implantar-los en la seva empresa. Objetius específics: - Dissenyar i gestionar bases de dades per a la fidelització de clients en l'activitat comercial. - Adquirir els coneixements necessaris per a comprendre i aplicar els determinants del màrqueting. - Adquirir una visió àmplia de les diverses funcions que es desenvolupen en l'empresa i del lloc que el màrqueting ocupa en aquestes funcions. - Conèixer les tècniques d'implantació dels mètodes operatius i els mitjans de control. - Conèixer els instruments del màrqueting i la seva influència en la venda. - Conèixer els principis , fonaments i conceptes del màrqueting.

Temari:


1. El màrqueting directe com a part del pla de màrqueting. 2. El pla de màrqueting directe 2.1. Anàlisi de la situació 2.2. Determinació d’objectius 2.3. Selecció i elaboració d’estratègies 2.4. Pressupost 2.5. Seguiment 3. Estratègies d'interacció amb els clients. 3.1. Estructura d'un pla de màrqueting relacional 3.2. Fases del procés de màrqueting relacional 3.3. La base de dades como eina útil 3.4. Segmentació i explotació de la base de dades . 4. Estratègies de fidelització i venda. 4.1. Elements clau d’un pla de fidelització. 4.2. Estratègies de retenció. Vincles.

Horari:

Màrqueting

05/12/2022 - 14/12/2022

15 places disponibles


dl.18:00 - 22:00

dm.18:00 - 22:00

dc.18:00 - 22:00

dj.18:00 - 22:00

dv.18:00 - 22:00

Certificats del centre:


Reserva ja la teva plaça!

Completa el següent formulari per realitzar la teva preinscripció al curs.Descarrega't l'aplicació

Per Android o iOS


Comparteix aquest curs


Reserva ja la teva plaça!

Completa el següent formulari per realitzar la teva preinscripció al curs.


®Copyright 2022 - Organització Empresarial Catalana de la Formació