Anglès C.1.A


Curs ofert per:


Pendent de convocatòria

60h

Aula Virtual, Terrassa

-

Transversal (PT)

Anglès C.1.A.

Curs subvencionat d'anglès C.1A. És l’inici per aconseguir el nivell d’Advanced. Amb el C1 seràs un usuari amb un domini ampli de l’anglès i desenvolupar-te amb flexiblitat i eficàcia en entorns socials i laborals.

Dirigit a:


Va dirigit majoritàriament a treballadors ocupats, encara que també permet la participació de treballadors en situació de desocupació

Objectius:


Capacitar al alumnado para utilizar el idioma con flexibilidad, eficacia y precisión para participar en todo tipo de situaciones, en los ámbitos personal, público, académico y profesional, que requieran comprender, producir y procesar textos orales y escritos extensos y complejos, en diversas variedades estándar de la lengua, con un repertorio léxico amplio, y que versen sobre temas tanto abstractos como concretos, incluso aquellos con los que el hablante no esté familiarizado.

Temari:


Funcions comunicatives Parlar de tècniques d'aprenentatge; Utilitzar llenguatge ambigú; Descriure una possessió valuosa; Discutir declaracions polèmiques; Fer propostes noves i defensar-les; Desenvolupar la proposta d'un documental; Discutir delictes i càstigs; Proposar solucions per a assumptes socials; Descriure mites; Guiar una conversa; Descriure secrets. Vocabulari Adjectius de personalitat; Llenguatge ambigu; Paisatges; Vida urbana; Assumptes legals; Judicis; Assumptes socials; Verbs composts; Periodisme; Tendències; Frases preposicionals; Secrets. Gramàtica Formes de verb: simple / continu; Hàbits del passat; Els gerundis i els infinitius; Condicionals; Frases amb substantius; Oracions de relatiu; Pretèrit perfecte; Situacions hipotètiques; Verbs de modalitat; La veu passiva.

Horari:

Certificats del centre:


Reserva ja la teva plaça!

Completa el següent formulari per realitzar la teva preinscripció al curs.Descarrega't l'aplicació

Per Android o iOS


Comparteix aquest curs


Altres cursos de FIAC Formació:

Reserva ja la teva plaça!

Completa el següent formulari per realitzar la teva preinscripció al curs.


®Copyright 2022 - Organització Empresarial Catalana de la Formació