Gestio empresarial per a treballadors autonoms


Curs ofert per:


Pendent de convocatòria

30h

Sant Fost De Campsentelles, Sant Fost De Campsentelles

-

Contínua transversal

Gestió empresarial per a treballadors autònoms

Objectius:


Objectiu general: - Conèixer conceptes generals del treballador autònom. Objectius específics: - Conèixer els avantatges i desavantatges del treballador autònom. - Aprendre diferents gestions, eines i procediments necessaris per al treballador autònom.

Temari:


1. Conceptes general 1.1. Diverses conceptualitzacions del treball al llarg del temps. 1.2. La subdivisió del treball. 1.3. L'autònom com a creador de valor. 1.4. En què es fonamenta el concepte de treball autònom. 1.5. L'autònom com a figura empresarial. 1.6. Tendències que estem seguint en la societat quant al treball. 1.7. Ser Freelance. Avantatges i oportunitats 2. Els tràmits del treballador emprenedor 2.1. Avantatges i desavantatges del treball autònom. 2.2. L'estatut del treballador autònom. 2.3. El treballador autònom i la seguretat social. 3. Gestió del treball autònonom 3.1. Diferents tipus de treball autònom 3.2. Obligacions i drets del treballador autònom 3.3. Com redactar un contracte sent autònom 3.4. Tributació del treballador autònom 3.5. Organització en el món del treball autònom 3.6. Com plantejar un pressupost d'autònom 3.7. Com fer un pla de treball d'autònom 3.8. Eines necessàries per fer un pla de treball autònom.

Horari:

Grup A

6/14/21 - 7/14/21

15 places disponibles


dl.17:00 - 20:00

Certificats del centre:


Reserva ja la teva plaça!

Posa’t en contacte amb el centre i ells realitzaran la inscripció per tu. També pots inscriure’t directament a través de les aplicacions.Descarrega't l'aplicació

Per Android o iOS


Comparteix aquest curs


Reserva ja la teva plaça!

Posa’t en contacte amb el centre i ells realitzaran la inscripció per tu. També pots inscriure’t directament a través de les aplicacions.


®Copyright 2021 - Organització Empresarial Catalana de la Formació