EINES DE COACHING NIVELL I


Curs ofert per:


Pendent de convocatòria

30h

Camí Pont del Diable, 10 esc. 1 entresòl, Tarragona

-

Transversal (PT)

Eines de coaching nivell 1

Aquest curs proposa als seus alumnes conèixer què és el coaching, els seus principis bàsics i els factors que hi intervenen. Un cop fet aquest primer pas, s'aprendrà a utilitzar el coaching en diversos contexts.

Objectius:


Objectius: - Conèixer què és el coaching, els seus principis bàsics i els factors que hi intervenen. - Utilitzar el coaching en diversos contexts.

Temari:


1. Què és el coaching? 1.1. Definició del terme. 1.2. Origen del terme. 1.3. Base teòrica del coaching. 1.4. Diferències entre altres disciplines. 2. La professió del Coach. 2.1. Codi ètic. 2.2. Competències del coach. 2.3. Fases del procés de coaching. 2.4. Marc del procés de coaching. 3. Mètode GROW 3.1. L’objectiu – àrees de la vida 3.2. Validar l’objectiu 3.3. Explorar la realitat 3.4. Obrir les opcions 3.5. El pla d’acció 4. Marc conceptual de les emocions. 5. Competències emocionals. 6. Intel·ligència emocional i coaching. 6.1. Emocions que influeixen positivament en un procés de coaching, com potenciar-les. 6.2. Emocions que obstaculitzen un procés de coaching, com regular-les.

Horari:

Certificats del centre:


Reserva ja la teva plaça!

Completa el següent formulari per realitzar la teva preinscripció al curs.Descarrega't l'aplicació

Per Android o iOS


Comparteix aquest curs


Altres cursos de FISS:

Reserva ja la teva plaça!

Completa el següent formulari per realitzar la teva preinscripció al curs.


®Copyright 2022 - Organització Empresarial Catalana de la Formació