Anglès B.2.C


Curs ofert per:


Pendent de convocatòria

60h

Aula Virtual, Terrassa

-

Transversal (PT)

Anglès B.2.C.

Curs d'anglès subvencionat B.2.C. Amb aquest curs d’anglès adquiriràs el nivell B2 complert, que implica parlar en anglès amb confiança. Seràs un usuari que tindrá la fluïdesa necessària per comunicar-te amb nadius, amb confiança i per viure i treballar en un país de parla anglesa.

Dirigit a:


Va dirigit majoritàriament a treballadors ocupats, encara que també permet la participació de treballadors en situació de desocupació

Objectius:


Capacitar al alumnado para utilizar el idioma con soltura y eficacia en situaciones habituales y más específicas que requieran comprender, producir y tratar textos orales y escritos, conceptual y lingüísticamente complejos, en una variedad de lengua estándar, con un repertorio léxico amplio aunque no muy idiomático, y que versen sobre temas generales, actuales o propios del campo de especialización del hablante.

Temari:


Funcions comunicatives Especular; Intercanviar informació personal; Acceptar una invitació; Avaluar suggeriments i expressar preferències; Demanar informació cortesament; Escriure una carta de sol·licitud; Expressar opinions; Parlar de gustos i disgustos; Fer comparacions; Expressar acord i desacord; Escriure un informe; Descriure persones. Vocabulari Estil de vida; get: expressions i significats; Roba; Musica; Esports; Tecnologia; Cine; Take: expressions i phrasal verbs; Feina; Descriure la gent; Compres; Parafrasejar; Ciutats i pobles. Gramàtica Comportament habitual; Adverbis de freqüència; used to / would; be used to / get used to; Preguntes indirectes; Gerundi o infinitiu; Comparacions; Articles; so / such; El passat; Obligació, necessitat, permís; Sintagmes nominals; Oracions de relatiu; La veu passiva amb have i get; Present perfecte; Expressar preferències.

Horari:

Certificats del centre:


Reserva ja la teva plaça!

Completa el següent formulari per realitzar la teva preinscripció al curs.Descarrega't l'aplicació

Per Android o iOS


Comparteix aquest curs


Altres cursos de FIAC Formació:

Reserva ja la teva plaça!

Completa el següent formulari per realitzar la teva preinscripció al curs.


®Copyright 2022 - Organització Empresarial Catalana de la Formació