Presentació vins i begudes


Curs ofert per:


Propera edició: 15/10/2022

15h

Plaça de la Constitució, 2, Hospitalet de Llobregat, l'

15 places disponibles

React

Presentació de vins i begudes

- Realitzar totes les operacions adequades per a la seva conservació, preparació i servei, utilitzant els procediments i tècniques establertes.

Objectius:


Objectiu general: - Realitzar totes les operacions adequades per a la seva conservació, preparació i servei, utilitzant els procediments i tècniques establertes. Objectius específics: - Capacitar al col.lectiu per realitzar un anàlisi sensorial del vi, tot i treballant els 5 sentits (vista, olfat, gust, tacte i oïda). - Treballar amb els mètodes i tècniques del tast que permetin percebre, identificar i apreciar un cert número de propietats dels vins. - Aprendre a detectar les sensacions per expressar-les i comunicar-les, amb independència psicològica i autonomia. - Aprendre els principis del maridatge del vi i el menjar. - Capacitar en la gestió d'un celler de restaurant.

Temari:


1. Definicions i metodologia del tast 2. La vista i l'examen visual 3. L'olfacte i les olors del vi. El bouquet 4. El gust 5. Estímuls sensitius 6. Equilibri entre aromes i sabors 7. Llenguatge del tastador: vocabulari gustatiu 8. Tècniques i elements importants del tast: copes, locals, condicions ambientals, temperatures òptimes per tastar correctament 9. Tipus de tast i fases del tast 10. Fixes de tast: les maneres de puntuar el vi 11. El sol i la seva influència en el tast 12. Components del vi i la seva influència en el tast 13. Maridatges 14. Gestió i control del celler

Horari:

Presentació de vins i begudes

15/10/2022 - 29/10/2022

15 places disponibles


ds.09:00 - 14:00

Certificats del centre:


Reserva ja la teva plaça!

Completa el següent formulari per realitzar la teva preinscripció al curs.Descarrega't l'aplicació

Per Android o iOS


Comparteix aquest curs


Altres cursos de ASSESFORM ASSESSORS:

Reserva ja la teva plaça!

Completa el següent formulari per realitzar la teva preinscripció al curs.


®Copyright 2022 - Organització Empresarial Catalana de la Formació