Sumilleria i Maridatge


Curs ofert per:


Propera edició: -

20h

Cr/Cami Ral 158 BAIX, Tordera

-

Contínua sectorial

Sumilleria i maridatge

Objectius: - Descriure les diferents característiques organolèptiques dels vins emprant un vocabulari específic i saber relacionar-los amb el menjar que és més adequat. - Primera part teòrica i una part pràctica del tast a partir d'un àpat amb maridatge i posant en pràctica tots els conceptes treballats.

Objectius:


Objectius: - Descriure les diferents característiques organolèptiques dels vins emprant un vocabulari específic i saber relacionar‐los amb el menjar que més adequat. - Primera part teòrica i una part pràctica del tast a partir d’un àpat amb maridatge i posant en pràctica tots els conceptes treballats.

Temari:


1. Definició del tast. (vocabulari específic) 2. Condicions per la degustació. 3. Les temperatures del servei. 4. Conservació del producte. 5. Les tècniques de tast aplicació dels sentits. (Fases de la degustació) 5.1. La fase visual. 5.2. La fase olfactiva. 5.3. La fase gustativa. 6. El maridatge entre el vi i el menjar.

Horari:

Sumilleria i Maridatge

9/21/21 - 9/30/21

-2 places disponibles


dj.17:00 - 20:00

dc.17:00 - 20:00

dm.17:00 - 20:00

Certificats del centre:


Reserva ja la teva plaça!

Posa’t en contacte amb el centre i ells realitzaran la inscripció per tu. També pots inscriure’t directament a través de les aplicacions.Descarrega't l'aplicació

Per Android o iOS


Comparteix aquest curs


Altres cursos de ASSESFORM ASSESSORS:

Reserva ja la teva plaça!

Posa’t en contacte amb el centre i ells realitzaran la inscripció per tu. També pots inscriure’t directament a través de les aplicacions.


®Copyright 2021 - Organització Empresarial Catalana de la Formació