Educació inclusiva, educació per a tothom


Curs ofert per:


Pendent de convocatòria

20h

Aula Virtual, Terrassa

-

Sectorial (PS)

Educació inclusiva, educació per a tothom

Curs subvencionat d'educació inclusiva, educació per a tothom a les escoles. La diversitat forma part de les nostres escoles. Dotem d’eines al professorat, per una integració real dels alumnes a les aules.

Objectius:


Objectius: - Conèixer i saber argumentar les diferències entre integració inclusió. - Aprofundir en les bases conceptuals de la inclusió i les seves implicacions a l’escola, dins el marc normatiu vigent. - Apropiar-se del llenguatge i significats propis de la inclusió per a poder compartir-los i promoure una reflexió de centre per a l’avenç cap a l’escola inclusiva. - Comprendre el procés d'inclusió educativa com una oportunitat per analitzar la pràctica docent i el context institucional que l'envolta. - Dotar-se d’eines i dissenyar propostes d’intervenció amb l’objectiu de seguir avançant cap a l’escola inclusiva ajustant-se a la realitat del propi centre.

Temari:


1. Integració vs. Inclusió. Model mèdic vs. Model socia 2. Bases conceptuals de la inclusió. 3. Marc normatiu: internacional, estatal i autonòmic. El Decret 150/2017, elements rellevants. 4. Conceptes clau en l’educació inclusiva: procés, barreres a la participació i a l’aprenentatge, suport a la diversitat. 5. Eines per a l’anàlisi de pràctiques inclusives.

Horari:

Certificats del centre:


Reserva ja la teva plaça!

Completa el següent formulari per realitzar la teva preinscripció al curs.Descarrega't l'aplicació

Per Android o iOS


Comparteix aquest curs


Altres cursos de FIAC Formació:

Reserva ja la teva plaça!

Completa el següent formulari per realitzar la teva preinscripció al curs.


®Copyright 2022 - Organització Empresarial Catalana de la Formació