Anglès A.1.A


Curs ofert per:


Pendent de convocatòria

75h

Aula Virtual, Terrassa

-

Transversal (PT)

Anglès A.1.A.

Curs d'anglès subvencionat A.1.A. d'iniciació. Aconseguiràs un nivell bàsic d’expressió oral i escrita que et permetrà intercanvis comunicatius simples sobre temes familars i habituals destinats a satisfer necessitats de tipus immediat.

Dirigit a:


Va dirigit majoritàriament a treballadors ocupats, encara que també permet la participació de treballadors en situació de desocupació

Objectius:


Conseguir un nivel elemental de comprensión oral y escrita y en expresión e interacción oral y escrita que permita a los alumnos intercambios comunicativos muy simples y controlados sobre temas familiares y habituales destinados a satisfacer necesidades de tipo inmediato, con hablantes que se esfuerzan en hacerse entender.

Temari:


Funcions comunicatives Presentar-se. Intercanviar informació personal. Descriure el teu país. Descriure un foto. Demanar en un restaurant o mercat. Dir l’hora. Explicar la teva rutina diària. Parlar de gustos i disgustos. Iniciar una conversa amb un desconegut del temps. sobre els seus ocis. Demanar informació a l’oficina de turisme. Vocabulari Nacionalitats i països. L’alfabet. Números 1-100. Feina. Família. Sentiments. Adjectius bàsics per descriure llocs i persones. Objectes personals. Roba. Colors. Menjar i beguda. Frases amb verbs. Dies de la setmana. Expressions de temps. Dir l'hora. Verbs de rutina Gramàtica to be. Pronoms personals. Adjectius possessius. This/that/these/those. Genitiu saxó. Present simple. Adverbis de freqüència.

Horari:

Certificats del centre:


Reserva ja la teva plaça!

Completa el següent formulari per realitzar la teva preinscripció al curs.Descarrega't l'aplicació

Per Android o iOS


Comparteix aquest curs


Altres cursos de FIAC Formació:

Reserva ja la teva plaça!

Completa el següent formulari per realitzar la teva preinscripció al curs.


®Copyright 2022 - Organització Empresarial Catalana de la Formació