Anglès B.2.A


Curs ofert per:


Pendent de convocatòria

60h

Aula Virtual, Terrassa

-

Transversal (PT)

Anglès B.2.A.

Curs subvencionat d'anglès B.2.A. És l’inici d’un nivell avançat. Amb el B2 seràs un usuari de l’anglès independent i podràs mantenir converses amb nadius de forma fluida.

Dirigit a:


Va dirigit majoritàriament a treballadors ocupats, encara que també permet la participació de treballadors en situació de desocupació

Objectius:


Capacitar al alumnado para utilizar el idioma con soltura y eficacia en situaciones habituales y más específicas que requieran comprender, producir y tratar textos orales y escritos, conceptual y lingüísticamente complejos, en una variedad de lengua estándar, con un repertorio léxico amplio aunque no muy idiomático, y que versen sobre temas generales, actuales o propios del campo de especialización del hablante.

Temari:


Funcions comunicatives Demostrar interès en una conversa; Fer una entrevista; Intercanviar opinions; Explicar un anècdota; Utilitzar frases per donar-se temps per pensar en; una conversa; Fer prediccions; Especular sobre situacions hipotètiques; Expressar sentiments. Vocabulari Deduir el significat de paraules pel context; Modificadors; Adjectius compostos; Malalties i lesions; Roba i moda; Els viatges en avió; Adverbis i frases adverbials; Medi ambient i clima; Expressions amb take; Sentiments; Adjectius que acaben en --ed / --ing. Gramàtica Formació de preguntes; Verbs auxiliars; the...the... + comparatius; Present perfecte; Utilitzat adjectius com substantius; Ordre d'adjectius; Temps narratius; Passat perfecte progressiu; so / such... that; Posició d'adverbis; Futur perfecte i progressiu; Condicionals; Estructures amb wish.

Horari:

Certificats del centre:


Reserva ja la teva plaça!

Completa el següent formulari per realitzar la teva preinscripció al curs.Descarrega't l'aplicació

Per Android o iOS


Comparteix aquest curs


Altres cursos de FIAC Formació:

Reserva ja la teva plaça!

Completa el següent formulari per realitzar la teva preinscripció al curs.


®Copyright 2022 - Organització Empresarial Catalana de la Formació