Anglès B.2.D


Curs ofert per:


Pendent de convocatòria

60h

Aula Virtual, Terrassa

-

Transversal (PT)

Anglès B.2.D.

Curs per arribar a ser un usuari amb fluïdesa necessària per comunicar-se amb nadius, amb confiança i per viure i treballar en un país de parla anglesa. S'obtindran coneixements de gramàtica avançats que permetran fer front a qualsevol situació quotidiana o de feina, així com estudiar cursos impartits en anglès.

Dirigit a:


Va dirigit majoritàriament a treballadors ocupats, encara que també permet la participació de treballadors en situació de desocupació

Objectius:


Capacitar al alumnado para utilizar el idioma con soltura y eficacia en situaciones habituales y más específicas que requieran comprender, producir y tratar textos orales y escritos, conceptual y lingüísticamente complejos, en una variedad de lengua estándar, con un repertorio léxico amplio aunque no muy idiomático, y que versen sobre temas generales, actuales o propios del campo de especialización del hablante.

Temari:


Funcions comunicatives Deduir; Comprovar fets; Contrastar idees; Expressar acord parcial; Expressar sorpresa; Usar expressions per 'guanyar temps' e.g. Let me; see... I don't really know but I imagine... ; Parlar d'avantatges i desavantatges. Vocabulari Somni; Viatjar; Formes de mirar; give: expressions i phrasal verbs; Crims i càstigs; Temps; put: expressions i phrasal verbs; Aliments i begudes; Salut; Arts; Animals; Verbs + preposicions; Turn: phrasal verbs; make / do. Gramàtica El futur; Modalitat: especular i deduir; Fragments interrogatius; too i enough; La veu passiva; so, neither, nor; Condicionals; Estil indirecte; Substantius comptables i incomptables; Situacions hipotètiques; Preposicions i gerundis; Adjectius compostos; Expressar propòsit; Habilitat.

Horari:

Certificats del centre:


Reserva ja la teva plaça!

Completa el següent formulari per realitzar la teva preinscripció al curs.Descarrega't l'aplicació

Per Android o iOS


Comparteix aquest curs


Altres cursos de FIAC Formació:

Reserva ja la teva plaça!

Completa el següent formulari per realitzar la teva preinscripció al curs.


®Copyright 2022 - Organització Empresarial Catalana de la Formació